tiistai 27. maaliskuuta 2012

Soak Off geelin poisto aineella ja uudet geelaukset!

Ajattelinpa kokeilla Soak Off geelien poistoa Miracle poistoaineella.
Pikana ohje: viilaus, liotus, vanutuppo ja folio kynnen päälle, vaikutusaika 5 - 10min.
En sitten tehnyt kauhean nättejä tuppoja mutta toimi...
Lopputulos: hieman lohkeileva geeli, jota pystyi nostelemaan irti, mutta kynnen kärjet olivat tosi tiukassa, johtuen varmaankin siitä että niissä oli BeautyQ lakkaus, eikä geeliä. Annoin vaikuttaa uudelleen vielä hetke, mutta kärki ei irronnut sujuvasti.En ole ihan varma oliko tämä nopeampaa kuin perinteinen viilaus, mutta jatkan harjoittelua.

Uudet geelikynnet tein, ilman pidennyksiä, ja valkoisella kärkigeelauksella. Tarrat ostin Seppälästä kaksi yhden hinnalla (kuten jonkin verran muitakin tarroja...)

Tällä kertaa ei mitään kokeiluja, vaan halusin siistit peruskynnet, jotka toivottavasti kestää hyvin.

3 kommenttia:

 1. Kivat kynnet! =) Oletko aikaisemmin tehnyt oman kynnen päälle ilman pidennystä? Kokeilin tehdä kaverille, osa kynsistä oli lohjennut joten niihin laitoin tipit. Tipilliset kynnet pysyi huomattavasti paremmin kun pelkästään oman kynnen päälle tehdyt geelit. Tiedä sitten missä minulla meni vikaan.

  VastaaPoista
 2. Kiitos!
  Olen tehnyt ilman tippejä tai muotteja aika useinkin. Soak Off geeli ei mielestäni soveltunut muottien kanssa ollenkaan (jäi kiinni ja venyi) ja tippien kanssa en ole tätä kokeillut.
  Ns. kovemmat geelit sopii muottien kanssa paremmin. Itselläni ei ole kovemmatkaan juuri lohkeilleet, talvella etenkin pitää kyllä öljytä kynsinauhoja paljon ja samalla kynsikin taitaa saada kosteutta...

  En osaa sanoa mistä lohkeaminen johtuu, mitä geelejä käytät?
  Tämä Soak Off on jonkinverran kumimainen, mielestäni ei lohkeile (koska ei ole kova?), saattaa kyllä hieman irrota kärjestä, etenkin jos oma kynsi on alkanut taipua alaspäin.

  VastaaPoista
 3. Mulla on Universal Nails pinkkiä mono-phase geeliä. Kokeilin myöhemmin tehdä myös soak off geeleillä oman kynnen päälle ja sillä pysyi paremmin. Voi tosiaankin olla, että tuo joustavampi geeli soveltuu siihen tarkoitukseen paremmin.

  VastaaPoista