tiistai 18. lokakuuta 2011

Lempiväri lila ja dotting tool kokeilu :)

Lopputulos näyttää tältä :) Lilat BeautyQ geelilakka kärjet, dotting toolilla tehdyt pisteet - kokeilin muuten ekaa kertaa- ja päälle laitoin hieman glitteriä, jottei raja ja pisteiden epätasaisuus näkyisi liikaa.

Nimettömissä ja peukaloissa on pikku kivet.





Aloitin poraamalla aiemman ranskalaisen sekä leimat pois. Tällä kertaa en porannut kaikkea pois, koska edellisten kynsien tekemisestä oli niin vähän aikaa. Yleensä viilaan kaiken. En tiedä kuinka oikeasti pitäisi toimia, olen tehnyt kokeiluja molemmilla. Joskus on ollut ongelmana, että kasvuraja jää huolellisestakin viilaksesta huolimatta näkyviin ja jos kynsi on tarkoitus tehdä läpinäkyväksi niin siitä tulee epäsiisti.
Miten muut tekee?
Viilauksen jälkeen hurja näky, yksi kynsi aika pahassa kunnossa.

Itselleni en käytä nykyään enää primeria, vain pelkkää Nail Scrubia.
Yksi ohut kerros geeliä, kovetus uunissa ja perään rakennusgeeli.
Viilaus muotoon ja oikeaan pituuteen. Ja seuraavaksi pähkäilin mitä väriä laittaisin....
Tästä alko kokeilut:


Sitten päädyin jo pitkään himoitsemaani siniseen, millä kuvaisin tätä
upeaa sähäkkää sinistä...Ja lila on lempivärini, voisiko sitä yhdistää siniseen, ja hopea viivoja ja glitteriä. Tapana on aina haluta hirmusti kaikkea ja lopuksi päädyn kuitenkin valkoiseen kärkeen, päälle jotain pientä, joskus tarra tai leima, mutta glitterit usen alkaa nopeasti kyllästyttämään. No näillä aloitin.

Ja olin päättänyt että tänään kokeillaan dotting toolia, joka on on ollut käyttämättä mulla jo yli puoli vuotta....

Geelien jälkeen kynnet paikattu ja näyttää tältä:


Dotting toolilla sai itse asiassa tosi helposti tehtyä nämä rajat, olkoonkin ettei kaaret ole vielä täydelliset niin työskentely oli helppoa.



Lisäsin värin kärkeen, kuvassa yksi kerros, laitoin kolmesti. Käytössä tavallinen ilmakuivatteinen lakka, joten aikaa meni odotellessa.


Lopuksi laitoin nimettömiin kivet ja kaikkien kynsien päälle glitteriä. Tässä lopputulos.


Mutta en tykännyt, onneksi olin tehnyt vasta toisen käden. Viilasin kaiken pois ja jäin uudelleen miettimään mitä tekisin. Pitäisi varmaankin hankkia mallikynsiä, joihin suunnittelisi etukäteen millaisia koristuksia tekisi, ei joutuisi niin isotöisesti viilailemaan :)

Mutta päättäväisesti uudestaan hommiin. Lila on lempivärini, olen kyllä aina kyllästynyt väriin, kun se on kynsissäni, mutta tällä kertaa dotting toolin kokeileminen oli pääasia.

Lilaa kärkeen, beautyq uv-geelilakkaa. Kärjen muodon teen siveltimellä. Töpötin väriä kärkeen ja sitten siveltimellä viuhkamaisesti kaari muotoonsa. Nykyään tulee jo aika kivat rajat, mutta kyllä vasen käsi on vielä tottelematon ;) Glitteri jota käytin on tavallinen lakka ja laitoinkin sen shine geelauksen päälle ja laitoin vielä glitterin päälle toisen kerroksen geeliä. Onneksi nyt on postissa matkalla glitterigeeli, joten ensi kerralla pääsee helpommalla.






Toistaiseksi olen taas tyytyväinen. Joka kerrasta oppii tosi paljon, joka kerta voi kokeilla uutta ja rajoja tällä lajilla ei olekaan. Kunhan kynnet vaan kestää. Seuraavalla kerralla olisi tarkoitus kokeilla muottia, jolla teen pidempää kynttä. Tippejä en käytä kuin hätätilassa.

Mitäs tykkäätte?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti