perjantai 13. huhtikuuta 2012

Mono-Phase geelikynnet

Eilen sitten kovalla kiireellä tein itselleni uudet kynnet - ja vaihdoin Soak Off geelaukset tavallisiin geeleihin.

Soak Off oli helppo tehdä, levitetään kuten kynsilakka jne.

Mutta mulla oli erityisen paljon ongelmia poistojen kanssa, vaikka juuri sen takia aineen vaihdoinkin, eli poistoaine ei toiminut mielestäni kovin hyvin ja pitkänkin vaikutusajan jälkeen geeli ei irronnut helposti, ja jouduin myös viilaamaan suht runsaasti. Meni siis työlääksi, ja vaihdoin takas "kovaan" geeliin.

Koska en oikein malttanut keskittyä tekemään mitään kummempaa, tein valkoiset kärjet ja tarrat muutamaan kynteen.Halusin vain siistit kynnet, viikonlopun menojen takia.

Olkoon tässä tekstissä ytimenä geelin vaihto :)

Ja oppina itselle, ettei kannata tehdä kiireessä, koska jälkikäteen ei voi olla kauhean tyytyväinen lopputulokseen...

Olipahan muuten erityisen vaikeaa taas käsitellä rakennegeelin massaa, kun on tehnyt useammat kynnet Soak Offeilla. Jotenkin tuntui myös että geeli oli paljon paksumpaa kuin ennen - kuivunutko vai tosiaan on vaan niin erilainen geeli.

Olen ottanut tavaksi tehdä ainakin joka toinen päivä käsien kuorinnan, ja aina kuorinta kun olen tehnyt uudet kynnet - tulee pehmeämmät ja siistimmät kädet.
Tällä kertaa kuorintana ihanan tuoksuinen mangokuorinta - joka muuten sopii hyvin koko vartalolle, kasvoille en ole vielä kokeillut.

Cuccio Naturale Mango kuorinta

Tarrat jotka valitsin, olen tainnut ostaa Tarjoustalosta, hinta n. 1, 39 € - harmiksi näitä ihania turkoositarroja oli siinä vain 2 kpl.

Käsivoiteena käytössäni on tällä hetkellä Sactum luonnonkosmetiikan käsivoide.
Voide tekee kädet pehmeäksi, eikä tahmaa. Tuoksu on aika savimainen, mutta ei mitenkään ärsyttävä.

Tässä kynnet:


Mono-Phase geeli on ollut aiemmin tosiaan enempikin käytössäni, ja taidan palata siihen, pysyvyyden takia jälleen. Eikä mielestäni värikään valkoisessa osuudessa juurikaan muutu.

Soak Off sopii varmasti monelle, itsekin siitä tykkäsin ja erityisesti, jos joku ei halua liian huomiota herättäviä geelejä, eli matalampi kynsi on ok, niin kannattaa käyttää.

Onko jollain kokemuksia Soak Offien poistosta, miten olet onnistunut?
- folioiden kanssa olen itse antanaut vaikuttaa 5+5 minuuttia ja silti on tiukassa.

4 kommenttia:

  1. Mua kiinnostaa kauheesti nuo soak offit. Tykkään omista kynsistä luonnollisen näköisenä ja yleensä pidänkin ne ilman geelejä, ainoastaan korjaan katkenneen tms. Mutta kauanko esim. sun kynsissä pysyi aina nuo soak offit siisteinä?

    VastaaPoista
  2. Heippa.
    Soak Off pysyy itselläni n. 3 viikkoa melko hyvin.
    2 viikkoa ne on todella hyvät. Viimeksi kylläkin mulla alkoi oudolla tavalla kärjet irtoilemaan, en ihan tarkkaa tiedä miksi.
    Useinhan geelit ilmaantuu kynsinauhojen puolelta, mutta sitä mulla ei näillä geeleillä tapahdu.

    VastaaPoista
  3. Hei! Olen tykästynyt soak off geeleihin, mutta tuo niiden pois liottaminen on tuottanut minullekin toisinaan päänvaivaa. Nykyään teen ihan vääräoppisesti ja irroittelen ne varovaisesti kynsiltä, kun alkavat ilmaantua liiaksi parin kolmen viikon kuluttua. Ystäviltä olen poistanut ne ihan oikeaoppisesti karhentamalla viilalla soak off geelin pintaa ja pitänyt asetonituppoja foliokääreessä n.10-15 min. ainakin viimeksi ne lähtivät kuin unelma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva saada kommenttia poistosta. Ja kiva myös kuulla, että olet saanut toimimaan kun teet muille.

      Itselläni edelliset lähti ilmaantumalla pois, paitsi kolme kynttä ja ne poistin viilamaalla. Ei jaksanut kokeilla poistoainetta... Mutta testailen vielä...

      Poista