keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Soak Off kynsien pysyvyys

Kolmen ja puolen viikon jälkeen olen korjannut kaksi kynttä kokonaan, muut kynnet on pysyneet tosi hyvin, ei ilmaantumista eikä lohkeilua, myöskään alapuolelta ei ole repsottanut. Yleisarvosanana siis hyvä+.

Selkeä ongelma omissa irronneissa kynsissäni ilmaantuminen, joka ainakin toisessa kynnessä johtui täysin omasta tekovirheestä eli geeli pääsi valumaan kynsinauhalle.
Toisen kynnen irtoamiselle ei ole niin selkeää syytä, mutta ilmaantumisa oli ja kynsi irtosi vetämällä pois.
Tavallaan hyvä että se lähti niin helposti irti, säästyin viilaamiselta, mutta sen lisäksi kynsi ei  revennyt ollenkaan.

Soak Off on ollut toimivuudellaan hyvin erilainen kuin muut geelit joita olen kokeillut. Ihan positiivisessa mielessä.

En ole aiemmin tehnyt vertailua siitä, kuinka paljon valkoinen tummuu/kellastuu ajan kanssa, mutta tässä tapauksessa huomasin, että kyllä tapahtuu, aika paljonkin.



Aika paljon kynsi kasvaa kolmessa ja puolessa viikossa. Kavereille tekmissäni kynsissä irtoamisia tapahtui enemmänkin, koska muotti jäi kiinni geeliin ja sen joutui hieman rajummin poistamaan, joten luulen, että jo siinä vaiheessa kynnen ja geelin väliin jäi ilmaa. En tule enää käyttämään muottia näiden geelien kanssa. Muut geelit kovempia ja soveltuu siihen paremmin.

Lähipäivinä kaikki kynnet uusiksi - keksisiköhän sitä jotain keväistä???

:)

1 kommentti:

  1. Kiitos kokemuksista! Mielenkiinnolla olen jo odottanutkin kokemuksia ko. geeleistä, kun niitä itseltänikin löytyy.

    VastaaPoista