maanantai 11. kesäkuuta 2012

Juhuu pitkästä aikaa taas geelikynnet!!

En enää kestänyt lyhyitä ja lohkeilevia kynsiäni vaan tein geelikynnet. Käytin itse asiassa ensimmäisten joukossa hankittua Helppo geeliä (Universal Nails) - tämä siksi että viimeisimmät geelikokeiluni meinivät syystä tai toisesta metsään, niin aloitetaanpa sitten alusta :)

Tällä kertaa tein kirkkaat geelit, ja lakkauksen tavallisella kynsilakalla - olen niin ihastunut nyt tuohon Sally Hansenin pikakuivattajaan, joka toimii oikeasti tosi hyvin.

Valitsin kynsilakaksi Flormarin Neon N012 (ja muuten nyt kun googletin tuotetta, törmäsin suomenkielisiin sivuihin ja siellä lukee että kohta Anttilassa ja Seppälässäkin saatavilla. Seppälässä olen jo nähnytkin, mutta taisivat olla kalliimpia kuin Tarjoustalossa...
Flormar.fi

Flormarin laadusta en tiedä, mutta on mielestäni kiva värivalikoima, edullinen sekä levittyy hyvin.
Mutta..jouduin kyllä laittamaan neljä kerrosta, jotta peittävyys oli tässä värissä riittävä, eli edullisuus hieman kärsii, mutta toisaalta kyllästyn väreihin nopeasti...Kesälakka jää pois syksyn tullen ja sama lakka ei tule enää käyttöön seuraavan kesänä. Syksyllä siis kirppis...??

Kynsilakan valitsin geelin sijasta ihan siksi että pääsen vaihtamaan sävyä nopeammin ja kokeilemaan uusia juttuja :)

Tässä tulos, neon lakka ja valkoiset leimat ja kaiken päällä ja välissä tietenkin Sally Hansen Insta Dri :)

Yksi kerros lakkaa ja näyttää tältä. Hyvn näkyy "jatkot" lakan alta - tein muoteilla



Väri on aivan toinen, tässä jo neljä kerrosta lakkaa.


Ja valmista.



Sitten yli-innokkaana yritin vielä tehdä jotain spesiaalia nimettömiin ja peukkuhin, leimat hopealla ja mustalla, ei onnistunut, hopea edes näy... Mutta tulipahan kokeiltua, viikon sisällä uudet lakkaukset...




Mitäs tykkäätte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti