keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Metallin valkoiset kynnet Soak Off geelillä

Nyt on käynyt niin, että kynsien pituus lyhenee kovaa vauhtia. Edellisetkään Soak Off geelit eivät pysyneet kovinkaan hyvin, ja ilmaantuminen alkoi nopeasti, ja tällä viikolla maanantaina oli enää kolme kynttä geeleillä jäljellä.
Jatkan Soak Off kokeilujani ja tein kuoret kynsiin, en tehnyt pituutta lisää, vaan yritän kasvattaa kynnet pidemmiksi kuoren avulla.

Koska edelliset kuoret alkoi irtoamaan laitoin välissä suojaksi tavallista Top Coat lakkaa, mutta silti kynnet ennättivät lohkeilla ja pituus lyhenee....

Tällä kertaa laitoin kynsille primer tuotteen, jotta kuoret pysyisivät paremmin ja yritin olla huolellinen valumien kanssa.

Valitsin Soak Off geelin päälle Beauty Q metallin valkoisen lakan ja muutamaan kynteen perhoset koristeeksi.  Lakkaus on melko mattainen, vaikka laitoin geelin vielä päälle. Lisään vielä Soak Offin päällyslakan, sillä tulee kiiltoa, mutta ei nämä mattanakaan huonot ole, tykkään.

Tässä kuvat edellisistä kaksista kynsistä.


2 kommenttia:

  1. Hei! Minullakin on ollut vaihtelua soak offien pysyvyyden kanssa. Välillä kestävät moiteettomina 2-3 viikkoa, toisinaan lähtevät pahasti ilmaantumaan jo neljäntenä käyttöpäivänä. Ja se niiden pois liuottaminen omilta kynsiltäni on edelleen ongelmallista. Vaikka sain ystävälläni soak off liuoksen toimimaan kuin unelma, se ei mennyt mulla itellä sinnepäinkään ja oli vaan viilattava.

    VastaaPoista
  2. Heippa

    Laitoitko ystävällesi uudet kynnet heti perään?
    Olen ajatellut että koska poistoaine on kostauttava ja kynsinauhoja hoitava ym. niin mahtaako sitä jäädä kynnen pintaa kosteutta, öljyä tms liikaa. Saippuapesun olen toki tehnyt ohjeen mukaan, mutta mulla nämä ongelmat alkoi kun otin poistoaineen käyttöön.
    Pitänee kysellä toimittajalta mikä vialla...

    VastaaPoista