lauantai 12. toukokuuta 2012

Sally Hansen tuotteet?

Millaisia kokemuksia teillä on Sally Hansen tuotteista? Itse olen aina pitänyt heidän käsivoiteistaan, ja nyt hankin kokeiluun alus ja päällyslakan.
Diamond Shine

Levittyi tosi hyvin aluslakkana, mutta vielä en osaa sanoa kiillosta...

Sarjahan on aika laaja, onko paljon kokemuksia?

Edelleen siis lakkailen, en ole saanut aikaiseksi uusia geelauksia...

Lakkaus on velä kesken, eilen laitoin aluslakan ja yhden kerroksen värilakkaa... Nyt aamulla yksi kerros taas värilakkaa jne.. Tiukan aikataulun takia oli pakko jakaa kahteen osaan, kun en millään jaksa odottaa kuivumista... Pitää siis oikeasti satsata kunnon pikakuivattajaan - siitähän tulikin jo yksi vinkki, mutta lisää otetaan vastaan :)

4 kommenttia:

  1. Mä oon käyttänyt Sallylta pikakuivattajaa ja se oli aivan ihana. Iso sivellin, levittyi hyvin. Vaikkakin sivellin ei ylettynyt pohjaan asti, joten jämiä oli vaikea käyttää. Siksi lensikin roskiin, kun alkoi pohjalta jämähtää

    VastaaPoista
  2. Olen käyttänyt Sally Hanseniltä lähinnä pikakuivattavaa Insta-Dritä ja värilakkoja (: Insta-Dri on ihan kiva, mutta ei läheskään yhtä hyvä kuin Seche Vite. Värilakat taas ovat ihan mahtavia!

    VastaaPoista
  3. Hei! Mulla oli aikaisemmin top coatina sally hansenin insta dry top coat. Oli todella nopea pikakuivattaja, mutta kynsilakan koostumus oli paksuhko ja esim. saattoi tuhria konad leimakuvion. Lisäksi lakka muuttui mielestäni aika nopeasti paksummaksi ja hankalammaksi käsitellä. Pikakuivattajana se toimi erinomaisesti.

    VastaaPoista
  4. Täälläkin yksi, jolla oli pikakuivattaja kys. merkiltä. Yksi tyytyväinen asiakas täällä. (:
    Muita tuotteita ei olekkaan tultu kokeiltua. Pitäisi ehkä jossain vaiheessa... (;

    VastaaPoista