keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Mintusta tuli ruskea :)

Joo-o, olipahan kokeilu! Mintusta tuli niin epäsiisti, olin ajatellut tehdä uudestaan, mutta kukapa sitä viitsisi tehdä samanlaiset heti perään :)

Opin tosi paljon, myös sen että minttu ei ehkä värinä ole mun juttu kynsissä.

Mutta palataanpa aloitukseen eli  laitoin kynsille aluslakan, Lumene, siitä oli vielä pohjat jäljellä kaapissa.
Valkoinen Maybeline pohjaksi, kaksi kerrosta.
Kun pitkästä aikaa lakkasin nyt kynnet, niin en millään meinannut jaksaa odottaa lakkauskerroksien kuivumista,  en edes muistanut, koko ajan naputtelin välissä koneella, joten muhkuroita tuli jo siinä vaiheessa....
Dependin Minttu Cracked Effect päälle ja koska en ole koskaan aiemmin laittanut vastaavaakaan lakkaa, niin en oikein tiennyt mitä tehdä, vaikka olen muista blogeista kyllä kokemuksia lukenutkin.
Tuntui että lakka oli melko paksua, mutta silti epäilin riittääkö ja paikkalin joitain kohtia, mitkä mielestäni jäi läpikuultaviksi (VIRHE), niihin kohtiin tuli sitten epämääräistä sotkua....
No annoin kuitenkin kuivua ja ajattelin että top coat pelastaa kiillollaan.
Tähän väliin laitoin Thuyan Värintehostajaa, se on aika lirua eikä jättänyt mielestäni mitään kuorta lakan päälle, joten ei riittänyt. (muuten tykkään kyllä tavallisen lakan päälle laittaa tuota värintehostajaa)
Top Coat lakka olikin sitten myös jämätuote, varmaan viimeksi käytetty viime kesänä..., joten ei sekään pelastanut tilannetta vaan tahmasi ja oli epämääräinen...

Kaikki pois - ei pystynyt katselemaan!

Sormet mintun vihreenä, asetoniton poistoaine ei aina ole kauhean tehokas, ja tuntuikin levittelevän värejä sormii, joten sai kyllä sormetkin pestä aineella.

Tutkinpa sitten värilakka valikoimaani (niitä kerääntynyt ja ihanaa kun tulee kesä, varpaat saa taas lakkauksia enemmän) ja kuinka ollakaan pääduin ruskeaan kynsilakkaan, tämä on L'orealin magneettilakka, vanha sekin, mutta oli vielä täysin toimiva. pari kerrosta sitä ja taas piiitkä kuivumisodottelu, käytin pikakuivattajaa (Thuya) mutta en huomannut että olisi juurikaan auttanaut, mutta toisaalta mistä sen tietää... :)

Nimettömät ja peukalot sai valkoiset tarrat ja strassikoristeet, toivottavasti näillä selviää muutaman päivän :)

Oma kynsi on aika heikossa kunnossa, olen niin pitkään pitänyt geelejä. Saa nähdä miten käy - jatkanko lakkauksia, marssinko kynsistudioon vai vieläkö viitsin tehdä geelit itselleni. Tuntuu ettei malta tehdä geelejä itselleen, mieluummin puuhaa pihalla ja muutenkin ulkona, aurinko paistaa - tulee kesä!

Tässä kuvia molemmista kynsistä.....
(ihan hirvittää nuo mintut, kun tuo valkoinen pohjakin kärsin kun yritin minttua paikkailla...)
Ruskeat ihan ok, vielä kun teen viilauksen, käsien kuorinnan ja laitan kynsinauhaöljyn, niin tullaan toimeen :)





Onko muilla kyllästymistä geelauksien tekoon? Mistä uutta intoa? Uusilla geeleillä, uusilla koristeilla - mutta mitä tehdä vanhoilla....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti