lauantai 26. toukokuuta 2012

Sally Hansen Instant Dry...

...nyt on pikakuivattaja kynsissä ja tuntus toimivan hyvin. Laitoin kaksi kerrosta lakkaa ja nopeasti kuivahti, kiitoakin tuntuisi olevan.
Kysymys: Käytattekö kuivattajaa joksus lakkauksien välissä? Tai ennen leimoja, tarttuuko leimat hyvin?

Kirjoittelen lisää uusista liiloista kynsistäni pikapuoliin, kunhan keksin miten ne viimeistelisin :)

4 kommenttia:

  1. Mä ainakin saatan laittaa ennen leimoja, ettei tarvi ootella niin kauaa, eikä leimaus sitten pilaa lakkausta. Tarttuvuudesta en osaa sanoa, en oo ajatellu, eli varmaan tarttuu :)

    VastaaPoista
  2. Mullakin on tuo sama pikakuivattaja. Tai no en oo varma onko se nyt pikakuivattava vai nopeesti kuivuva päällyslakka vai mikä, mutta tykkään siitä kuitenkin. Ei mielestäni kuivu ihan yhtä nopeasti kuin vaikka Cesarsin pikakuivattava, mutta se ei levitä leimauksia niin herkästi kuin tuo Cesarsin. Ja kiilto on kans upea molemmissa lakoissa. Cesarsin pullosta ei tosin näe läpi ja lakka haisee voimakkaalle...
    Joskus käytän pikakuivattajaa myös lakkakerroksien välissä, mutta yleensä yritän säästellä lakkojani.

    VastaaPoista
  3. Mä en tosin käytä tota Sally Hansenia, mutta Secheä käytän aina lakkauksen välilläkin, muuten ehdin tökätä ne johonkin ennen lakan kuivumista. Eli pohjavärin päälle laitan pikakuivattajaa ja sitten teen koristelut, oli ne sitten leimoja tai muuta. En itsellä ainakaan ole huomannu ettei leimat tarttuisi hyvin vaikka pikakuivattajaa niiden alla on käyttänyt. :)

    VastaaPoista
  4. Sulle ois haaste mun blogissa :)
    http://fromcaramelshands.blogspot.com/2012/05/haasteita.html

    VastaaPoista