perjantai 13. tammikuuta 2012

Nails, nails & nails :) Peruskynnet tarroilla - jälleen.....

Hopea, lila ja musta :)


Edelliset kynnet sai olla paikallaan kolme viikkoa, saavutus sekin. Aika tuntui pitkältä, koska tällä kertaa yksi kynsi repesi pahasti ja muutamasta lohkesi muuten vaan palanen tai irtosi geelikuorta. Uskon että joulun alusajan pesuaineet käytössä vaikuttivat asiaan. Yleensä yritän käyttää hanskoja enkä liota pesuvesissä käsiä, mutta nyt lipsuin.

Pikkusormeen oli pakko laittaa tippi, ja höh, mulla oli vain vaaleita ei siis kirkkaita tippejä, joten nyt se näkyy rumasti, mutta ainakin suojaa repeytynyttä kohtaa ja saa oma kynsi kasvaa alla. Sormi oli aika hyvin parantunut, joten toivottavasti tulehdusvaaraa ei ole.





Valkoisella ranskalaisella menen taas, meinasin laittaa vaaleaa lilaa, mutta en ole siitä juurikaan aiemmin tykännyt, joten ei.
Tuntuu tylsältä tehdä aina samanlaista, mutta suurin osa kokeiluista muilla sävyillä ei ole miellyttänyt ja koska geelien kanssa pelaaminen on aikaa vievää ja kynsinauhat paukkuu, jos tekisi joka viikko, niin pidättäydyn tutussa ja turvallisessa :)

Tosin, tein alussa niin että tein geelit pohjille ja tavallisilla lakoilla koristelun ja päälle geeli, kevyen viilauksen ja poistoaineen jälkeen pystyi tekemään rakennegeelin päälle uuden lakkauksen nopeasti. Taidan kokeilla viikon tai kahden päästä tätä taas.

Lila, hopea ja musta on tarroissa tällä kertaa - löysin tarrat Tarjoustalossa alle 1,50€ :)
Hopea on näissä kiva kiillon tuoja ja lila on lemppari muuten.



Ilmaantumista olen ennalta ehkäissyt kynsinauhoja öljyämällä - runsaammin kuin yleensä. Luin jostain että öljyä ei tulisi laittaa kynnen päälle, mutta taidan olla aikamoinen lutraaja, koska kynnet on aina öljyssä :)

Tein siis jälleen peruskynnet - ehkä tekniikka paranee joka kerta - muutama kynsi tarroitettu :)
Yhteen kynteen tuli paha möykky geelistä, tarra oli jäänyt reunasta repsottamaan ja geeli kasaantui sen alle ja huomasin vasta kovetuksen jälkeen. Mietinkin että saisikohan sen viilaamalla pois, mutta antaa olla, jos vaikka kuluisi muutamassa päivässä.

Jälleen viilasin kynnet lyhyemmiksi, ja suurensin kuitenkin valkoisen kärjen osuutta, näyttää pidemmältä.

Ongelmia oli, jostain syystä mun vasen käsi ei tänään totellut vaan oli viilauksen jälkeen tärinä kunnossa, joten oikea käsi oli haastava tehdä. Rajat sain kuitenkin siveltimellä (viuhka) melko siistiksi ja lopputulos ihan ok, mutta oli vähän tuskaa.

Pakissa on hirmusti tarroja, akryylimaaleja, lakkoja, kyllä niitä pitäisi käyttää, mutta ehkä pitäisi saada pari mallia :)



Tarroja löytyy muuten tosi paljon - aina tekisin mieli hankkia lisää. Hintaerot on tosi suuria. Joissain on ollut tarttumisongelmia ja joistain lähtee väri päältä, kun laittaa geeliä pintaan. Nämä toimi hyvin, tarttuvuus oli sitä luokkaa, ettei tarvinnut pois ottaa - mutta sai rapsuttamalla paloissa irti - tämänkin tein, kun kuva meni vinoon väärin.

Tässä tulosta....


2 kommenttia:

  1. Mitä geelejä käytät? Millainen rakennegeelin värisi on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka

      Käyntän kynsitarvikkeen Universal Nails geelejä, näissä kynsissä Monophase väritön/kirkas:
      http://www.kynsitarvike.fi/tuotteet/geelit__sealerit/universal_nails/monophase_geelit_led__uv/monophase_uvled_variton_geeli/

      Päälle käytän saman sarjan Extra Shine geeliä.

      Pistin juuri tilaukseen pinkin Eco Soak Off geelin - aattelin testailla nämä helpomman poiston takia.

      Poista